Industry Info  
Festo
Festo

БАИ представи нова платформа в помощ на инвеститорите - 20.01.2022

20.01.2022   |   Начало»Бизнес
 

В средата на януари 2022 г. Българската агенция за инвестиции (БАИ) проведе заключителна пресконференция по проект "Повишаване качеството и количеството на услугите за потенциални инвеститори в България", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014 – 2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. На събитието бяха оповестени източниците на финансиране, целите, дейностите и постигнатите резултати от изпълнението на проекта.

Изпълнителният директор на БАИ Стамен Янев представи новата онлайн платформа Виртуален офис, чиято цел е да предостави качествени услуги на настоящите и потенциалните инвеститори, за да се насърчат инвестициите в ключови за България сектори с висок потенциал за развитие.

Платформата Виртуален офис включва онлайн консултации, инвестиционен калкулатор, регистър на инвеститорите, регистър със свободни терени и производствени бази, интерактивна карта на човешките ресурси, портал и система за управление на съдържание, система за структурирани данни.

В рамките на проекта е стартирано и изготвянето на периодични анализи и оценки за състоянието на средно- и високотехнологични сектори в България. Проведени са 10 уебинарни сесии, предназначени за нуждите на настоящи и потенциални инвеститори, български малки и средни предприятия и местни и регионални власти.

     
Източник: БАИ

Ключови думи: БАИ   Виртуален офис   ЕС  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...