Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric осигурява допълнителна програма за подпомагане на служителите си

18.01.2022   |   Бизнес
 

Schneider Electric обяви старта на допълнителна програма за подкрепа на служителите си и техните семейства. Тя се реализира в партньорство с най-големия доставчик на програми за помощ на служителите в света ComPsych Corporation и предлага безплатни съвети, юридически и финансови консултации, свързани с възникване на кризи и казуси от личен и професионален характер.

Всички съвети и консултации, част от програмата, се реализират от доказани експерти в своята област, посочват от компанията и допълват, че тя може да бъде използвана от всеки член на екипа на Schneider Electric България при необходимост, свързана с емоционални, финансови, правни затруднения или проблеми, отнасящи се както до работата, така и до всекидневния живот.

"Грижата за здравето и спокойствието на всеки член от нашия екип е основен приоритет за компанията ни. Именно затова решихме да разширим своята програма за допълнителни придобивки към служителите, като им дадем възможност и достъп до безплатни експертни съвети и консултации от различен характер. Те могат да бъдат използвани и от техните семейства, като подпомогнат разрешаването на казуси от личен и професионален характер", споделя Елена Ватрачка, директор "Човешки ресурси" в Schneider Electric България.

"Участието в програмата за подкрепа на служителите е строго конфиденциално, като на работодателя не се предоставя никаква информация относно служителите, които се включват в нея", посочват от ComPsych Corporation.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...