Industry Info  
Festo
Festo

Messe Muenchen предвижда година на икономически подем въпреки пандемията - 17.01.2022

17.01.2022   |   Начало»Бизнес
 

Messe Muenchen обяви по-високи, но все така скромни резултати за 2021 г. През изминалата година компанията е реализирала приходи от 122,5 млн. евро. За сравнение през предходната година приходите са се равнявали на 93,6 млн. евро.
 
През 2021 г. брутните загуби достигат 49,6 млн. евро. По изчисления на компанията тя е пропуснала да реализира приходи в размер на 400 млн. евро през 2020 и 2021 г. заради пандемията от COVID-19.
 
Проведените събития през 2021 г. са общо 125, като в тях на живо и онлайн се включват общо повече от 1,1 млн. посетители и участници. Пет от събитията, организирани самостоятелно от Messe Muenchen, са проведени на живо в Мюнхен, а 17 от тях онлайн. Събитията, организирани извън Германия, са 21. В изложбения център в Мюнхен са проведени и 82 събития, организирани от други компании.
 
Въпреки предизвикателствата, свързани с пандемията, Messe Muenchen продължава да гледа с оптимизъм на бъдещето. Изложението TrendSet, проведено в самото начало на тази година, показа, че панаири могат да продължат да се провеждат при спазване на строги мерки за хигиена и безопасност, посочват от компанията.
 
Планираните събития в и извън Германия през 2022 г. са 54. Особено богата на събития ще бъде втората половина на годината. Сред изложенията, които ще се проведат на живо през пролетта са LASER World of PHOTONICS и IFAT. Сред акцентите през есента ще бъдат bauma 2022 и ISPO Munich.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   COVID-19   търговски изложения  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...