Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation инвестира в подобряване на технологиите за киберсигурност за клиенти

17.01.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation обяви нови инвестиции за подобряване на своите информационни (IT) и оперативни (OT) технологии за киберсигурност. По този начин компанията предлага по-силна защита за клиентите си в дигиталната среда.

Тези инициативи включват стратегически партньорства с Dragos, Inc. и CrowdStrike, както и създаването на нов оперативен център за киберсигурност в Израел.

"Внедряването на силна система за киберсигурност вече не е най-добра практика, а необходимост. За производителите защитата започва със солидна експертна основа в областта на оперативните технологии. Ето защо ние удвояваме нашите инвестиции в киберсигурност, за да изградим най-стабилното и специализирано предложение за киберсигурност на ИТ/ОТ на пазара", коментира Рейчъл Конрад, вицепрезидент и генерален мениджър на Global Services в Rockwell Automation.

Новият оперативен център на Rockwell Automaton за киберсигурност в Израел предоставя подобрени дистанционни услуги за киберсигурност на клиентите на компанията като част от глобалната мрежа за обслужване на Rockwell с допълнителни 15 отдалечени центъра по целия свят.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   технологии за киберсигурност  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...