Industry Info  
Festo
Festo

Farnell стартира годишното си проучване за пазара на IoT решения

17.01.2022   |   Бизнес
 

Farnell обяви началото на четвъртото си глобално проучване за интернет на нещата (IoT), с което дава възможност на разработчици на продукти и системни инженери, работещи в областта на IoT и индустриалния IoT, да споделят мнението си за пазара. Компанията ще използва техните мнения и за да оформи своята продуктова гама и техническите ресурси, които предлага за развитието на тази област.

Проучването стартира на 10 януари и ще приключи на 18 март 2022 г. Резултатите ще бъдат обявени през пролетта. Участниците в него могат да спечелят награди, включващи iPAD и ваучери за пазаруване в Amazon.

Тази година проучването се фокусира върху технологиите, предизвикателствата и възможностите пред разработчиците на IoT решения. Резултатите ще покажат как IoT секторът се е променил спрямо предходната година, което ще разкрие пълния спектър на възможните приложения и тенденциите на пазара. Влиянието на COVID-19 върху сектора също ще бъде сред централните теми. През 2020 и 2021 г. пандемията оказа значително влияние върху него, като доведе до бърз растеж в развитието на нови автоматизирани системи за медицинска диагностика, както и на медицинско оборудване с подобрена свързаност. Индустриалните системи бяха засегнати от глобалния недостиг на ключови компоненти и проблеми в снабдителните вериги.

"Влиянието на IoT е вече навсякъде – от домашната автоматизация и забавленията до здравеопазването и транспорта. Интелигентната свързаност и изкуственият интелект стимулират развитието на технологиите по света и ще бъдат ключът към растежа на Индустрия 4.0. Резултатите от следващото ни годишно проучване ще дадат на иноваторите и дизайнерите глобален поглед върху развиващите се технологии, които ще оформят нови продукти в бъдеще. Отговорите ще гарантират, че Farnell може да удовлетвори търсенето на продукти от нашите клиенти сега и в бъдеще, докато предоставя на проектантите форум за обмяна на тенденции, предизвикателства и най-добри практики в сферата на IoT", заяви Клиф Ортмайер, директор Технически маркетинг във Farnell.

Можете да се включите в глобалното проучване на Farnell тук.

     
Източник: Farnell; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Farnell   интернет на нещата   IoT   изкуствен интелект   COVID-19  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...