Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Bulltek постига високо качество и прецизност с помощта на машините на FANUC

Пловдивският производител на детайли от метал и пластмаса Bulltek избира машините на FANUC, за да повиши ефективността на производството и да осигури високо качество и изключителна прецизност при обработката на детайли. Продукцията на фирмата се реализира по цял свят в секторите електромеханика, автомобилостроене и бяла техника.

След консултации със специалистите на FANUC България и предварително проучване, Bulltek първоначално се доверява на шприц машините ROBOSHOT, а след това разширява машинния си парк и с други решения на FANUC. Компанията вече разполага с 11 шприц машини ROBOSHOT, няколко робота и машини за нишково електроерозийна обработка ROBOCUT, свързани към MES система посредством MES интерфейс, и 8 металообработващи CNC машини на FANUC.

Шприц машините ROBOSHOT впечатляват пловдивската компания със своята висока прецизност, повторяемост, енергийна ефективност и с факта, че са единствените шприц машини със CNC управление, обяснява Джанмарко Сантучи, генерален мениджър на Bulltek. Фирмата използва машините ROBOSHOT за изработка на разнообразни сложни детайли – от електромеханика до бяла техника.

Сантучи не крие задоволството си от значителното намаляване на разходите за електроенергия, постигнато с помощта на машините ROBOSHOT. Той допълва, че машините също така са изключително тихи и компактни и откакто са закупени, не са създавали никакви технически проблеми.

След внедряването на машините ROBOSHOT в Bulltek нямат никакви колебания при избора на машините FANUC ROBOCUT. "Машината напълно отговори на очакванията ни, предоставяйки ни необходимата ни точност, прецизност и надеждност при работа, при минимално количество на използваните консумативи, електроенергия и ресурси", посочва Сантучи.

Важна причина Bulltek да избере решенията на FANUC са и предлаганите от FANUC България добро комплексно обслужване и следпродажбен сервиз. "FANUC има сервизен център в София и това ни дава спокойствие и сигурност, че оборудването ни с марка FANUC ще е в изправност и няма да имаме непредвидени престои на машините", обяснява Сантучи.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   CNC машини   ROBOCUT   ROBOSHOT   металообработка  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...