Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

600% ръст на киберзаплахите през пандемията – как да се предпазите?

Balkan Services e консултантска ИТ компания, която от създаването си през 2006 г. до днес се е утвърдила като доверен партньор в дигитализацията на над 270 организации.
 
В отговор на огромния ръст на киберзаплахи – 600% по време на пандемията по данни на PurpleSec, компанията разшири портфолиото си с решение за мрежова сигурност и вече предоставя цялостно решение за информационна сигурност.
 
Поддържането на високо ниво на информационна сигурност предпазва организациите от злонамерен достъп, кражба, преглед, подмяна, запис или загуба на служебна информация, причиняващи прекъсване на бизнес процесите, преустановяване на дейността и загуба на време и средства.
 
С новата услуга на Balkan Services компаниите избягват пасивни и активни мрежови атаки от недоброжелатели и са спокойни във всеки един момент, че вътрешната им мрежа е защитена.
 
През последните 15 години консултантската ИТ компания помага на утвърдени организации да изберат точното за тях софтуерно решение и да го внедрят по възможно най-ефективния, безпроблемен и оптимален начин. Заедно с това винаги се стреми да им осигурява най-високо ниво на ИТ сигурност. 
 
Balkan Services е българска компания, която внедрява софтуерни решения за бизнеса като BI, ERP, FPM, инструменти за финансово оповестяване и XBRL и предоставя цялостна ИТ поддръжка.

 

Balkan Services
1000 София
ул. "Екзарх Йосиф" 31
Тел.: +359 2 980 95 99
Е: info@balkanservices.com
Web: https://www.balkanservices.com/

     
Източник: Balkan Services

Ключови думи: Balkan Services   мрежова сигурност   киберсигурност    

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...