Industry Info  
Festo
Festo

СИХРЕ и #RetailShow показват последните тенденции в хорека и ритейл сектора на живо от 15 до 18 март

12.01.2022   |   Предстоящо
 

Тази година изданията на специализираните изложения за хорека и ритейл сектора СИХРЕ и #RetailShow ще се проведат на живо от 15 до 18 март, съобщиха организаторите от Интер Експо Център (ИЕЦ).

СИХРЕ ще събере водещи производители, дистрибутори и доставчици на професионално кухненско оборудване и обзавеждане, храни, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес и софтуер. В последното издание на бизнес форума продукти, разработки, идеи и концепции представиха 150 български и чуждестранни изложители. 

Присъствието на посетители от България, Германия, Испания, Италия, Гърция и Северна Македония затвърди водещото значение на СИХРЕ като бизнес платформа както за Балканския полуостров, така и за цяла Източна Европа, посочват от ИЕЦ.

В последното издание се включиха и шеф-готвачи от световната сцена. Проведоха се кулинарното събитие GastronomiX и националната квалификация за Bocuse D’or. Поставено бе и началото на професионалния формат "Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори" и семинарите "Успешният хотел" и "Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?".

Второто издание на #RetailShow – първото ритейл изложение в България и на Балканите, ще съсредоточи вниманието на бизнеса върху динамичните процеси и технологични новости. Организаторите планират да надградят формата, предоставящ възможност за запознаване с тенденциите и развитието на технологиите за търговия на дребно, мобилните решения, плащанията, технологиите за сигурност, стратегиите за успех и др.

Повече за двете изложения можете да откриете на сайтовете – www.sihre.bg и www.retailshow.bg.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   СИХРЕ   #RetailShow   хорека   ритейл  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...