Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

За трета поредна година Schneider Electric получава признание като доставчик-шампион в регион ЕМЕА

06.01.2022   |   Бизнес
 

Schneider Electric получи признание за трета поредна година като "доставчик-шампион" в матрицата за лидерство в продажбените канали на изследователската компания Canalys. APC бе отличена като шампион в управлението на продажбените канали за регион ЕМЕА заради устойчиво високите нива на клиентско обслужване, ангажираност с модела за бизнес на партньорски основи, както и заради качеството на предоставената техническа поддръжка. Званието "шампион" се присъжда от Canalys за върхови постижения в управлението на продажбените канали, а също и за въвеждането на подобрения всяка следваща година.
 
През 2021 г. Schneider Electric разработи предложения за нови услуги, като същевременно продължи да внася подобрения в своите партньорски програми. Освен това компанията увеличи с 4% обема на непрекия си бизнес чрез своите партньорски организации, като в същото време създава и подкрепя нови партньорства във всички ключови региони, включително Иберия и Централна и Източна Европа (ЦИЕ), посочват от Schneider Electric.
 
През април 2021 г. Schneider Electric лансира своята програма Edge Software & Digital Services (Софтуер и дигитални услуги за локално разпределени системи) – пълен набор от предимства, инструменти за поддръжка и сертификации, чрез които доставчиците на ИТ решения изграждат практики за управление на енергийните услуги. Разработена в отговор на значителния ръст на edge computing (локално разпределените системи), тази нова програма дава възможност на доставчиците на ИТ решения да осигурят постоянни приходи, като предлагат дистанционно наблюдение и управление на физическата инфраструктура в мрежите на своите клиенти, използвайки пакета за ИТ софтуер и дигитални услуги, част от платформата EcoStruxure на Schneider Electric, обясняват от компанията.
 
"През последната година нашите екипи работиха неуморно, за да създадат иновативни за сектора услуги и да подобрят партньорските отношения в целия регион. Бих искал да благодаря на нашите партньори в продажбените канали, които и занапред ще имат решаващо значение за нашия бизнес", изтъкна Дейвид Тери, вицепрезидент за ИТ каналите в Schneider Electric Европа. "Тъй като понастоящем продажбените канали се фокусират и върху екологична устойчивост, Schneider Electric се ангажира да помага на партньорите си да изграждат устойчиви бизнес модели, които не само стимулират растежа, но значително намаляват въглеродните емисии. Вярваме, че това ще бъде водещ фактор за партньорите ни през 2022 г., а и след това", допълни Тери.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   EcoStruxure   edge computing  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...