Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

ЦИЕС отбелязва 20-ата годишнина от стартирането на дейността си с ново фирмено лого

05.01.2022
 

През 2022 г. Центърът за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) отбелязва 20-ата годишнина от основаването си.
 
По пътя на своето развитие компанията винаги е търсила най-добрите решения за своите клиенти със специализираните си услуги, които предоставя, за да отговорят те със сигурност на националните изисквания и на изискванията на европейското техническо законодателство.
 
С твърдата увереност, че "Застоят е крачка назад, а промяната е стабилност", през годините ЦИЕС не спира да се стреми да представи по най-добрия начин своята мисия и идентичност.
 
Предвид съвременните предизвикателства в бранд мениджмънта компанията направи следващата крачка в развитието си, като обнови своето фирмено лого. То е с характерна индивидуалност и с модерен графичен дизайн. Фокусът е не само върху техническата част на работата, извършвана от ЦИЕС, но и върху целеустремеността и желанието на компанията да разширява перспективите си.
 
В новото лого са запазени двете букви С, с които брандът е разпознаваем, но сега те са цветни и са едно цяло. Всяка буква е със заоблени напред отворени дъги – символ на устрем, стремеж към прогрес, порив за движение и развитие. Новите корпоративни цветове на ЦИЕС – коралово червено и оранжево не са подбрани случайно. Коралът е символ на чистота, мъдрост и амбиция, а оранжевото олицетворява самоувереността, обновлението и чистата енергия.
 
Промяната няма да окаже никакво влияние на клиентите на ЦИЕС и всички издадени протоколи, удостоверения, сертификати и доклади остават действащи до изтичане на срока им на валидност. 
 
Екипът на ЦИЕС вярва, че и обновеното лого ще бъде асоциирано с професионализъм, честност, компетентност и с индивидуално отношение към всички клиенти.

 

ЦИЕС ЕООД
Стара Загора 6006
ул. Индустриална 2, п.к. 131
Тел. +359 (42) 620368
Е-mail: ctec@ctec-sz.com
Web: https://ctec-sz.com/

     
Източник: ЦИЕС

Ключови думи: ЦИЕС  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...