Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Уебинар за финансовата устойчивост при управлението на отпадъчни води в Дунавския регион ще се проведе през февруари 2022 г.

23.12.2021   |   Предстоящо
 

На 3 февруари 2022 г. ще се проведе уебинар на тема "Финансова устойчивост при управлението на отпадъчни води в Дунавския регион". Организатори на събитието са Дунавската водна програма, Световната банка и Международната комисия за защита на река Дунав.

Събитието ще бъде структурирано в три сесии, фокусирани върху финансовата устойчивост на управлението на отпадъчните води в Дунавския регион чрез представяне на констатациите от съществуващи консултативни и аналитични доклади или проучвания, изготвени по темата. Във втората част акцент ще бъдат действия за постигане на устойчиво управление на отпадъчните води на ниво политика, чрез представяне на опит от отделни страни. В третата част ще бъдат изложени примери за добри практики в развитието на устойчивост в управлението на отпадъчни води на ниво комунални услуги.

Събитието е безплатно. Регистрационна форма може да откриете тук.
 

     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   Дунавска водна програма   Световна банка и Международна комисия за защита на река Дунав   отпадъчни води  

Област: ВиК  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...