Industry Info  
Festo
Festo

Приемат заявления за участие в международното изложение за машини Lamiera 2022

22.12.2021   |   Предстоящо
 

21-вото издание на международното изложение за металообработващи машини и иновации Lamiera 2022 ще се проведе от 25 до 28 май 2022 г. в Милано, Италия. В ход е и подаването на заявления за участие в изложението.

Организаторът на събитието – Съюзът на италианските производители на металорежещи машини (CEU-UCIMU), се стреми да повтори успеха на двете предишни издания като продължи с разрастването по отношение на представените технологии на изложението, изложбената площ, фирмите изложители и посетителите.

"През май 2022 г. ще имаме повод и възможност да предложим по-разнообразно и по-безопасно изложение, което ще приеме повече изложители и посетители. Сигурни сме, че благодарение на постоянната кампания за ваксинация и прилагането на установените правила за безопасност късната пролет ще бъде идеалното време за нашето събитие. Ние, организаторите, работим интензивно, за да предложим търговско изложение, богато на новости, технологични иновации и допълнителни инициативи, и вярваме, че то ще бъде успешно. Тази прогноза се потвърждава от големия брой заявления, които вече сме получили и продължаваме да получаваме", коментираха организаторите.

В рамките на изложението ще бъдат представени машини, инсталации, оборудване за обработка и рязане на листов материал, тръби, профили и др., уреди за заваряване, решения за автоматизация и роботизация, крепежни материали, технически и промишлени системи, системи за контрол и качество и др.

Повече информация за предстоящото изложение може да откриете тук.

     
Източник: Lamiera 2022

Ключови думи: Lamiera 2022   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...