Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Енергоспестяващо улично осветление бе монтирано в община Свищов по проект за реновиране на градската среда

15.12.2021   |   Проекти
 

Община Свищов инвестира 1 388 170,00 лв по проект “Подобряване и реновиране на градска среда, включващ ул. “Патриарх Евтимий” и ж.к. “Симеон Ванков”, изпълняван по Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020 г.

Изпълнените дейности включват монтиране на енергоспестяващо улично LED осветление. Освен това е направена рехабилитация на улични и тротоарни настилки, осигурени са места за паркиране, подменени са алейните и пешеходни настилки, обособени са кътове за отдих и са подменени елементите на градското обзавеждане. Изградени са детски площадки и са създадени  условия за активен спорт. Средства са вложени и в реконструкцията на зелени площи и създаването на нови.

Чрез интервенциите значително ще се подобри качеството на живот за голяма част от жителите на Свищов, като това ще допринесе за създаването на по-добра устойчива и екологична градска среда, притежаваща всички условия за отдих, игра и спорт, и създаване на пълноценен начин на живот на жителите на град Свищов.

     
Източник: община Свищов

Ключови думи: община Свищов   улично осветление  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...