Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

НКИЗ договори сътрудничество с Военна академия "Г. С. Раковски"

15.12.2021   |   Бизнес
 

Национална компания индустриални зони (НКИЗ) и Военна академия "Г. С. Раковски" подписаха меморандум за сътрудничество. Двете институции се договориха да работят взаимно с цел подпомагане на процеса на професионално изграждане на кадри, които учат в Академията в специалности, свързани с индустрията.

Подписаният документ ще подпомогне развитието на сътрудничеството в широк спектър от съвместни дейности и инициативи в области от взаимен интерес чрез двустранен обмен на информация. "Ще обединим усилията си като партньори, за да могат вашите студенти да придобият практически умения и знания в реална бизнес среда, такава, каквато съществува в нашите индустриални зони", заяви изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони (НКИЗ) д-р Антоанета Барес.

Подписването на документа е в рамките на инициативата на НКИЗ Fast Tracking Success, която цели да допринесе за изграждането на висококвалифицирани кадри.

     
Източник: НКИЗ

Ключови думи: НКИЗ   индустриални зони  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...