Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Изпълнителният директор на ИАНМСП влиза в Борда на Международната мрежа за МСП

13.12.2021   |   Бизнес
 

Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Бойко Таков бе избран за член на Борда на директорите на Международната мрежа за малки и средни предприятия (INSME) по време на 17-ата годишна среща на организацията, която се проведе в хибриден формат на 9 и 10 декември 2021 г. в София.

Домакини на събитието бяха ИАНМСП и Българската банка за развитие (ББР). Централна тема бе бъдещето на глобалния сектор на МСП като двигател за устойчиво възстановяване от последствията, причинени от пандемията от COVID-19.

"Влизането на представител на ИАНМСП в Борда на директорите на Международната мрежа за МСП е голяма отговорност, тъй като организацията чрез публично-частни партньорства, обучения и обмяна на опит и знания задава тона на множество стратегически и оперативни насоки за насърчаването на МСП и предприемачеството по целия свят", коментира Таков.

17-ата годишна среща за МСП събра стотици лектори, компании, представители на публични и частни организации от целия свят, сред които Ив Льотерм, бивш министър-председател на Белгия и зам. главен секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР), Серджо Арзени, председател на INSME, Джей Митра, професор в Университета на Есекс, Ламия Камал-Чауи, директор на Центъра на ОИСР за предприемачество, МСП, региони и градове към ОИСР и много други, които обсъдиха темите за икономическото възстановяване в постпандемичните години, ролята на банките за развитие в подкрепата на малкия и среден бизнес, МСП и предприемачеството в Югоизточна Европа и много други.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   ББР   ОИСР   INSME   МСП   COVID-19  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...