Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

ИндустриИнформ оптимизира процесите на взимане на управленски и оперативни решения

09.12.2021
 

Мениджъри, управители и собственици на предприятия изразходват много време и средства за намиране на полезна информация, която да им помогне да управляват и разширяват своя бизнес. Според McKensey 19% от ценното им време минава в търсене на информация. Това са по 9 часа на седмица или всеки един от 5 служители, недопринасящ стойност за бизнеса, а прекарващ време в търсене на информация.

В областта на машиностроенето, например, решение за избор на доставчик изисква най-малко информация за състоянието на компанията, производствения капацитет, наличното оборудване, пазари, финансово състояние и сертифициране за качество. Тези данни са обикновено разпръснати на различни места, което налага хора да ги съберат на едно място, да ги анализират и да ги представят по смислен начин за преглед във връзка с взимане на решение. Бизнес консултанти предлагат тази услуга на цена 250 – 1200 щатски долара на час.

Решение от типа "Съществена информация на един клик разстояние" ще подпомогне преодоляването на този проблем с успех, като автоматизира процеса на предоставяне на информацията, нужният човешки труд за доставяне на важната информация се намалява до минимум и времето за нейното консумиране и включване в действие също се минимизира.

Такива услуги оптимизират процесите на взимане на решение и подобряват тяхното качество по отношение на нови инвестиции, по-добро пазарно позициониране, печеливша стратегия за растеж и надежден избор на доставчици.

ИндустриИнформ е пример за такава услуга, която предоставя информация за българската промишленост. Тя наподобява едно гише, което превръща процеса на предоставяне и консумиране на индустриална информация в по-бърз, по-лесен и по-евтин такъв. За разлика от други инструменти за търсене, които позволяват търсене по име на фирма или статични комбинации от критерии, търсачката на ИндустриИнформ дава уникални възможности за общуване с индустриалните данни. Потребителите могат да получат конкретни отговори на широки въпроси, като тя позволява филтриране по различни комбинации от критерии, които изваждат примерни телефонни номера на определени категории предприятия, връщат управителите и дела на участие на собствениците на определени предприятия, печалби, брой заети лица в определен сектор и т.н., тъй като моторът за търсене на ИндустриИнформ се базира на специфични модели на изкуствения интелект. Наличната информация е актуална и събирана от различни публично достъпни източници.

ИндустриИнформ работи на абонаментен принцип, като процесът на записване в системата е напълно автоматизиран. Новозаписаните потребители получават възможност да опитат търсенето в ИндустриИнформ с 10 безплатни заявки. Инструкции за това как се търси могат да бъдат открити в специална едноименна опция от менюто на заглавната страница на сайта. За записване в сайта през "Вход" се изисква само въвеждане на имейл и парола.

Мозайка ЕООД
ул. "Солунска" 52, София 1000
тел.: +359 885 796 530
Web: http://www.mozajka.co/
https://industryinform.com/

     
Източник: Мозайка

Ключови думи: Мозайка   ИндустриИнформ   машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...