Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Farnell с ексклузивни отстъпки за тестово оборудване за образователни и изследователски организации

07.12.2021   |   Бизнес
 

Farnell обяви нова програма в подкрепа на образователни и изследователски организации в партньорство с водещи производители на измервателно оборудване и инструменти. Farnell ще предложи ексклузивни отстъпки за продукти за измерване и тестване, както и възможност образователни институции и организации с идеална цел да спечелят продуктови награди на стойност 10 000 британски лири.

Целта на инициативата е да спомогне за това висококачественото оборудване за измерване и тест и инструментите да станат по-достъпни за училища, университети и научни изследователски центрове.

Образователни и изследователски организации вече могат да се регистрират за участие, като представят проект и необходимото им за реализацията му оборудване на уебсайта на Farnell. Те ще получат шанса да спечелят оборудване за тестване на стойност над 10 000 британски лири. Наградата може да включва разнообразие от оборудване и аксесоари като мултиметри, осцилоскопи, сигнал генератори, станции за запояване, ръчни инструменти, тестови сонди, термокамери, конектори и др. Печелившият проект ще бъде обявен на Нова година.

В рамките на програмата Farnell в партньорство с водещи доставчици на измервателно оборудване и инструменти като Tektronix, Keysight, Rohde & Schwarz, Fluke, NI, Aim TTI, HIOKI и много други, ще предложи отстъпки от 10% до 35% за различни техни продукти.

"Farnell подкрепя образованието и развитието на следващото поколение разработчици и новатори. Предоставянето на висококачествено оборудване за тестване на лабораториите играе важна роля в подобряването на обучението и подготовката на студентите за реалния свят. Пандемията от COVID-19 повлия в значителна степен на много образователни институции и неправителствени организации и за нас е приоритет да предоставим продуктите, от които те имат нужда, на достъпни цени с цел успешно да реализират бъдещи проекти", заяви Джеймс Макгрегър, глобален ръководител на Тест & Инструменти във Farnell.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Rohde & Schwarz   Fluke   тестово оборудване   измервателно оборудване   инструменти  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...