Industry Info  
Festo
Festo

World Hydrogen 2022 Summit & Exhibition ще се проведе през март в Ротердам

08.03.2022   |   Предстоящо
 

Третото издание на международния форум с изложение World Hydrogen Summit & Exhibition ще се проведе в Ротердам от 8 до 20 март 2022 г., съобщават организаторите от Съвета за устойчива енергия (SEC).
 
Амбицията на събитието е да бъде световна платформа за насърчаване на сътрудничеството между законодателите и индустрията, за представяне на напредъка в сектора и за обмен на опит и знания с цел ускоряване на развитието на световната водородна икономика в съответствие с климатичните цели за 2030 и 2050 г. Всяка година SEC организира три форума с изложения – един в Азия, един в Америка и един в Европа. Ротердам бе избран за домакин на събитието за следващите няколко години.
 
World Hydrogen 2022 Summit & Exhibition се очаква да привлече 3000 посетители от целия свят. Наред с изложбената част и стратегическата среща на върха на сектора, програмата ще предложи и технически сесии, посещения на различни обекти и възможности за общуване между участниците.
 
В рамките на събитието ще бъдат връчени и наградите за постижения в областта на водородната индустрия – World Hydrogen Awards 2022. Отличията са разпределени в шест категории – Личност на годината, Пристанище на бъдещето, Лидер на бъдещето, Зелен проект, Индустриално приложение и Водороден транспорт. Победителите ще бъдат обявени на специална церемония в присъствието на министри на енергетиката, ръководители на компании и други представители от цялата верига на стойността на водородната индустрия. Можете да се кандидатирате за отличията до 16 януари 2022 г. тук.
 
Повече за програмата на World Hydrogen 2022 Summit & Exhibition и възможностите за участие можете да видите тук.

     
Източник: SEC

Ключови думи: SEC   World Hydrogen 2022 Summit & Exhibition   водородна индустрия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...