Industry Info  
Festo
Festo

Aкселераторска програма на РТИК ще помага на иновативни български МСП да постигнат бърз растеж

07.12.2021   |   Бизнес
 

Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) чрез сдружение Глобален предприемачески мониторинг България организира акселераторска програма за иновативни български малки и средни предприятия (МСП) с потенциал за бърз растеж от всички сфери на икономиката.

Акселераторската програма включва 15 групови сесии на теми като стратегическо планиране, проучване на пазари, профил на потребителя, преждевременно скалиране, представяне пред инвеститори и други. Всеки от одобрените бизнес екипи ще получи и 5 индивидуални менторски сесии от опитни ментори от България и чужбина според нуждите и спецификите на конкретния бизнес. Програмата ще се провежда онлайн в периода януари – март 2022 г.

Избраните иновативни компании ще имат възможност да участват и в международен инвестиционен форум и предвидената в него "pitching" сесия за представяне пред инвеститори през април 2022 г.

Допълнително три от селектираните и преминали акселераторската програма иновативни МСП ще получат подкрепа за технологичен трансфер в периода март – май 2022 г.

Кандидатстването за участие в програмата вече започна. Ще бъдат селектирани общо 10 иновативни бизнеса, като иновацията може да е свързана с продукт, услуга или бизнес модел.

Можете да кандидатствате до 15 декември 2021 г. тук.

Участието в акселераторската програма ще бъде безплатно. Дейностите се изпълняват в рамките на проект "Стимулиране на развитието на иновативни МСП с висок потенциал – Gazellе", финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-B Балкани – Средиземно море 2014 – 2020.

     
Източник: РТИК

Ключови думи: РТИК   МСП   акселераторска програма  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...