Industry Info  
Festo
Festo

Международното изложение IFAT Eurasia 2021 привлече над 9200 посетители

02.12.2021   |   Бизнес
 

Тазгодишното издание на международно изложение за екологични решения IFAT Eurasia, което се състоя от 21 до 23 октомври 2021 г. в Истанбул, привлече над 100 изложители и повече от 9250 посетители, съобщават организаторите от Messe Muenchen.
 
"Пандемията от коронавирус все още влияе на пазарите по света и на социалния ни живот. Но изложенията тук на Босфора ясно показват, че нуждата от защита на ресурсите и климата, от надеждни доставки от питейна вода, както и от чисти почви, реки и морета остава на челно място в международния дневен ред", заяви Осман Баязит Генч, управляващ директор на Messe Muenchen International (MMI) Eurasia след края на изложението.
 
По-голямата част от общо 9258 посетители бяха от страната домакин – Турция, като 1032 пристигнаха от други 62 страни, сред които България, Румъния, Гърция, Беларус, Узбекистан, Русия. Сред тях имаше и делегации от Гърция, Северен Ирак и Сирия, както и смесена делегация от Египет, Ливан и Йордания.
 
106 изложители представиха решения на общо 145 марки. Германия, Австрия и Швейцария участваха с общи павилиони.
 
Сред акцентите на съпътстващата програма бяха заплахата от екологична катастрофа в Мраморно море и потенциалните възможности за индустрията, произтичащи от европейската Зелена сделка.
 
Въпреки лекия спад в броя на посетителите в сравнение с преди две години мнозина изложители изразиха задоволство от резултатите, постигнати на IFAT Eurasia 2021, и заявиха намерение да участват и в следващото издание през 2023 г.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   IFAT Eurasia 2021   екологични решения   ГБИТК  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...