Industry Info  
Festo
Festo

Стартира набирането на кандидатури за Годишните награди за отговорен бизнес 2021

02.12.2021   |   Бизнес
 

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви началото на кампанията за кандидатстване в Годишните награди за отговорен бизнес 2021. Националният конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие е отворен за номинации от 1 декември 2021 г., а в състезанието могат да се включат всички компании у нас независимо от размер, сектор, местоположение и дали са членове на БФБЛ.

Целта на инициативата е да се отличат най-добрите корпоративни проекти със значимо въздействие върху хората, обществото и природата. Новост в актуалното издание е категорията "Многообразие на работното място" – част от усилията на БФБЛ като учредител на Хартата на многообразието в България да насърчи равенството и социалното приобщаване в работна среда.

"С ежегодния конкурс ние от БФБЛ се стремим да насочим вниманието към компании и брандове с кауза, които последователно и ефективно развиват и подкрепят проекти с положителен ефект върху хората, природата и обществото. Вярваме, че техните усилия заслужават да бъдат популяризирани, а най-успешните им инициативи – отличени, и че така можем да мотивираме и следващото поколение лидери да последва добрия им пример", каза председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян.

Годишните награди за отговорен бизнес за 19-ата поредна година ще отличат обществените ангажименти на частния сектор в седем категории – "Инвеститор в обществото", "Инвеститор в знанието", "Инвеститор в околната среда", "Инвеститор в човешкия капитал", "Маркетинг, свързан с кауза", "Най-добра социална политика на малко и средно предприятие" и "Многообразие на работното място".

Всички подадени проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или социалнозначима инициатива на компанията.

Компаниите могат да се самономинират или да бъдат номинирани от своите партньори от неправителствения сектор, комуникационни агенции, агенции за подбор на персонал и други до 15 януари 2022 г. тук.

Финалистите и победителите ще бъдат обявени през март 2022 г. в София.

     
Източник: БФБЛ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БФБЛ   Годишни награди за отговорен бизнес  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...