Industry Info  
Festo
Festo

Messe Muenchen отчита силен интерес към международното изложение digitalBAU 2022

26.11.2021   |   Бизнес
 

Второто издание на международното изложение за цифрови решения в строителството digitalBAU 2022 ще се състои от 15 до 17 февруари в Кьолн, съобщиха организаторите от Messe Muenchen.

Заявките за участие от страна на изложители вече са достигнали нивата от преди пандемията от COVID-19, което по думите на д-р Райнхард Пфайфер, заместник-председател на Борда на директорите на Messe Muenchen, е изключителен успех. Той съобщи, че изложението вече ще се простира в три зали и с новата си структура ще постави акцент върху взаимодействието между участниците. Целта е да се привлекат водещи експерти от сектора, които да допринесат за ускоряване на дигитализацията на строителната индустрия.

Съпътстващата програма включва пет форума с множество презентации и дискусии с фокус върху актуалните тенденции в дигитализацията в строителната индустрия. Сред темите са информационно моделиране на сгради (BIM), планиране и строителство, умни градове и умни сгради, роботизирани решения и изкуствен интелект, научноизследователска дейност, нов европейски Бауахаус, дигитализация в архитектурното планиране и др.

Нов елемент в програмата ще бъде конкурсът digitalBAU Innovation Challenge, който ще отличи решения, предложени от индустрията и стартъпи. Победителите в категориите "Дигитални решения в строителната индустрия" и "Стартъп – digitalLAB – млади иновативни идеи" ще получат 30-минутно участие във форума на BAU 2023, включително рекламно обслужване в комуникационните канали на международното строително изложение.

Повече информация за програмата и възможностите за участие можете да видите тук.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   digitalBAU 2022   BAU 2023   дигитализация   строителна индустрия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...