Industry Info  
Festo
Festo

30-ото международно изложение Plast Eurasia Istanbul ще се проведе на живо в началото на декември 2021 г.

25.11.2021   |   Предстоящо
 

30-ото издание на международното изложение Plast Eurasia Istanbul ще се проведе от 1 до 4 декември 2021 г. в Истанбул, съобщават организаторите от TUYAP и Турската асоциация на пластмасовата индустрия (PAGEV). Очаква се събитието да привлече над 1000 изложители и повече от 50 000 посетители от Балканите, Източна и Западна Европа, Западна и Централна Азия, Близкия Изток и Африка.
 
На изложението ще бъдат представени най-новите продукти и технологии в областта на производството и обработката на пластмаси. Посетителите ще могат да се запознаят с най-новите тенденции при шприц машините за пластмаса, машините за формоване чрез издуване, оборудването за валцоване и екструдиране на тръби, машините за фолио, за рязане на торби, за термоформоване, за шприцване на каучук, екструдерите, промишлените роботи, миксерите за суровини, дозиращите устройства и др. На събитието ще бъде представена и широка гама от иновативни инженерни пластмаси, оцветители, мастила, пигменти, разтворители, смоли, лепила и PVC добавки.
 
Специална онлайн платформа ще позволи на изложителите и посетителите да общуват преди, по време и след края на изложението. Преди началото на Plast Eurasia Istanbul те ще могат да видят профилите на всички участници, да изпращат заявки за срещи, да научат повече за продуктите и услугите, които ги интересуват. Насрочените срещи ще могат да се провеждат както онлайн, така и на живо по време на изложението. Изложителите ще могат да продължат да комуникират с регистрираните посетители и потенциалните клиенти чрез платформата и след края на изложението до 17 декември 2021 г.
 
Повече за Plast Eurasia Istanbul 2021 можете да научите тук.

     
Източник: TUYAP

Ключови думи: TUYAP   PAGEV   пластмасова индустрия   Plast Eurasia  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...