Industry Info  
Festo
Festo

В ТУ – София ще се проведе международна конференция "Иновации и инвестиции"

23.11.2021   |   Събитията
 

На 2 декември 2021 г. в Технически университет – София ще се проведе международна конференция "Иновации и инвестиции", организирана от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Българската работодателска асоциация "Иновативни технологии" (БРАИТ).

Събитието е насочено към представители на всички малки и средни предприятия, както и иновативни и стартиращи компании, а основната цел е да се повиши тяхната финансова и инвестиционна култура, като бъде предоставена полезна информация от водещи бизнес лидери и представители на успешни български компании. Участие в събитието ще вземат също и представители на двустранни търговско-промишлени палати, научните среди, бизнес организации и др.

Програмата предвижда дискусии по въпроси, свързани със стимулирането на иновациите в бизнеса и работещите бизнес модели. Представени ще бъдат и възможности за финансиране на иновативни проекти, създаване на условия за изпълнение на проекти, свързани с технологии в ключови за развитието на индустрията, икономиката и обществото сфери, както и предоставяне на подкрепа и регулаторни стимули за развитие на предприятията. Участие в проявата ще вземат и международни лектори, и чуждестранни компании, с които българските предприятия ще имат възможност да проведат нетуоркинг.

Можете да се регистрирате за участие до 30 ноември 2021 г. тук. Участието е безплатно.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   БРАИТ   ТУ – София  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...