Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation представи ново решение за отдалечен достъп

23.11.2021   |   Технологии
 

По време на глобалната пандемия производителите на оригинално оборудване използват отдалечено свързване към оборудването на клиентите, за да предотвратят разпространението на COVID-19, но и да намалят пътуването и престоя. Сега те могат по-лесно да реализират предимствата на отдалечения достъп, използвайки новото решение за отдалечен достъп за промишлено оборудване от Rockwell Automation.

 

Решението обединява всичко необходимо на производителите на оригинално оборудване за отдалечен достъп и поддръжка на оборудване, включително базирания в облак софтуер FactoryTalk Remote Access, който им позволява да управляват, конфигурират и инициират сигурни връзки към оборудването на клиента, и рутера за отдалечен достъп Stratix 4300, който е инсталиран на обекта на клиента, за да осигури отдалечен достъп до оборудването.

 

За да се улесни внедряването, решението не изисква промени в съществуваща архитектура, стига да е наличен Ethernet порт.

 

"Производителите на оригинално оборудване, които осъществяват отдалечен достъп, за да намалят посещенията на място по време на пандемията, бързо откриха, че това може също да им помогне да намалят разходите и да реагират по-бързо на нуждите на клиентите", коментира Джули Нгуен продуктов мениджър в Rockwell Automation.

 

Решението е идеално за производители на оригинално оборудване, които искат да поддържат отдалечени и труднодостъпни операции, като тези в добива на нефт и газ, минно-добивната промишленост и производството на цимент. Решението може също да улесни поддръжката в сфери като пакетираните потребителски стоки, където на производителите може да се наложи да пътуват на дълги разстояния, за да поддържат оборудване.

 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   отдалечен достъп  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...