Industry Info  
Festo
Festo

Актуални тенденции и нововъведения в логистиката ще бъдат представени на събитие в Пловдив

22.11.2021   |   Събитията
 

Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Кауфланд България организират  събитие на тема "Логистичен ден с Kaufland България" на 25 ноември 2021 г. от 10:00 ч. в хотел Holiday Inn Пловдив.
   
Целта на събитието е да се засегнат актуални теми и проблеми от бранша, както и да бъдат представени иновативни решения и проекти на Kaufland България. "Мерките, които се предприемат в логистичната дейност на компанията, са свързани не само с оптимизация на логистичните процеси. Те са в контекста на цялостната политика за устойчиво развитие на Kaufland България и са насочени към подкрепа на околната среда", посочват организаторите.

Програмата на събитието също така предвижда лекции от експерти в областта и поддоставчици,  като сред темите ще бъдат инвестиции и иновации в логистиката, "зелен" транспорт, Euro Pool System и кръгова верига на доставка. Предвижда се посещение на логистичната база на Kaufland България и демонстрация на последното нововъведение – сгъваеми палети.

Участието е безплатно, като на събитието ще бъдат допускани само лица, които разполагат с валиден сертификат за ваксинация или преболедуване на COVID-19, или представят отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди събитието PCR или бърз антигенен тест, направен 48 часа преди събитието.

Можете да се регистрирате за участие до 24 ноември 2021 г. тук.

     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   логистика  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...