Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

B2N вече предлага новия 3D принтер на Raise3D за работа с материали, подсилени с въглеродни нишки

19.11.2021
 

B2N обяви, че вече предлага за предварителна продажба най-новия 3D принтер на Raise3D, който бе официално представен през месец октомври т. г.
 
E2CF е създаден въз основа на награждавания модел E2. Проектиран е да принтира с композитни материали и е оптимизиран за филаменти, подсилени с въглеродни (карбонови) нишки. Този нов професионален 3D принтер е подходящ както за прототипиране, така и за директно производство.
 
Новият E2CF е идеален за приложения в редица индустрии, включително автомобилостроенето,  машиностроенето и здравеопазването, които се нуждаят от производство на части с високо съотношение якост – тегло, както и от постоянна висока производителност при реализацията на дългосрочни проекти.
 
Е2CF използва софтуера за слайсване ideaMaker, както и платформата за управление на принтирането RaiseCloud на Raise3D. Включва и известните функции на E2 – технологията IDEX, гъвкавата платформа за изграждане, функцията за възобновяване на принтирането, сензори за движението на вратичките и енергоспестяващ режим на работа.
 
Подобренията спрямо базовия E2 включват калена екструдираща система, подобрени дюзи с висока издръжливост и система за подаване на филамента, запечатани сухи кутии за съхранение на филаментите и нов процес на автоматично нивелиране, които гарантират качеството на финалния принтиран детайл.

Заедно с E2CF, Raise3D представиха и нов композитен филамент – Raise3D Industrial PA12 CF, и съответния материал за подпори. 

Повече за 3D принтер E2CF може да научите тук.

     
Източник: B2N

Ключови думи: B2N   Raise3D   E2CF   3D принтери   въглеродни нишки  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...