Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Еlectric стартира набирането на кандидатури за глобалния студентски конкурс Go Green 2022

19.11.2021   |   Браншови акцент
 

Schneider Electric заедно с глобалния си партньор AVEVA обяви конкурса Go Green за студентски отбори от цял свят, включително и България. 
 
"Поканата към младите умове е да предложат дръзки идеи, които могат да променят дневния ред при управлението на енергията и да формират по-умно и по-устойчиво бъдеще за компанията, както и за планетата", коментира Елена Ватрачка, мениджър Човешки ресурси в Schneider Еlectric България. "Надяваме се да видим успешно участие от страна и на български студенти", допълни тя.
 
Голямата награда в Go Green 2022 е 10 000 евро, разделени поравно между членовете на печелившия екип. Участниците могат да разчитат на менторство от страна на Schneider Electric и AVEVA, а най-изявените от тях – и на предложения за работа в компаниите организатори.
 
Кандидатстването е по региони, а студентските отбори могат да изберат една от петте категории на конкурса – "Достъп до енергия", "Домове на бъдещето", "Верига за доставки на бъдещето", "Електрически мрежи на бъдещето" и "Де[кодиране] на бъдещето".
 
Състезанието е отворено за студенти, които следват в бакалавърски програми по бизнес, инженерни специалности, маркетинг и/или иновации. В съответствие с философията на Schneider Electric за многообразие и включване се очаква екипът да се състои от представители с различен пол. Владеенето на английски език също е изискване, тъй като представянето на предложенията ще се осъществи на английски. 
 
Крайният срок за кандидатстване за участие е февруари 2022 г. Финалите по региони ще се проведат от март до април 2022 г., а световните финали ще се състоят през юни 2022 г.

     
Източник: Schneider Еlectric България; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Schneider Еlectric   Шнайдер Електрик   Go Green 2022   електрически мрежи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Браншови акцент

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...