Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

НКИЗ обяви сътрудничество с ВТУ "Тодор Каблешков"

19.11.2021   |   Бизнес
 

Национална компания индустриални зони (НКИЗ) подписа меморандум за сътрудничество с Висшето транспортно училище (ВТУ) "Тодор Каблешков". Изпълнителният директор на НКИЗ д-р Антоанета Барес и ректорът на ВТУ проф. д-р Даниела Тодорова се договориха за двустранен обмен на информация, който да подпомогне процеса на професионално изграждане на младите кадри.

По време на подписването на меморандума стана ясно, че НКИЗ планира да организира Ден на отворените врати в Индустриален парк София – Божурище, когато пандемичната обстановка позволи. Тази инициатива ще насърчи много студенти от различни университети в страната да се запознаят на място с производствените процеси и логистичните линии в зоната.

Двете страни отбелязаха, че по-тясното сътрудничество между университетите и предприятията може да помогне на студентите да придобият умения, необходими както на пазара на труда, така и за личностното им развитие.

Подписването на меморандума за сътрудничество е част от проекта на НКИЗ "Fast-tracking Success", който предоставя възможности на студентите за стажове и постоянна заетост в компаниите, опериращи в индустриалните паркове от портфолиото на НКИЗ.

     
Източник: НКИЗ

Ключови думи: НКИЗ   ВТУ   индустриални зони   Индустриален парк София – Божурище  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...