Industry Info  
Festo
Festo

Хибридна дискусия насочва вниманието към енергийната трансформация в България

10.11.2021   |   Събитията
 

На 12 ноември 2021 г. от 14:30 до 17:30 ч в София ще се проведе хибридна дискусия на тема "Енергийна дисекция: Думата е на експертите". Организатор на събитието е Атлантическият клуб на България.

В дискусията ще вземат участие енергийни експерти, сред които Ричард Морнингстар, председател и основател на Глобалния енергиен център към Атлантическия съвет на САЩ (ACUS); доц. Огнян Минчев, изпълнителен директор на Института за регионални и международни изследвания, Илиян Василев, председател на борда на Алтернатив и анализи, доц. Атанас Георгиев, декан на Стопанския факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски", Славчо Нейков, президент на Института по енергиен мениджмънт, Марк Леонард от Департамента по икономика на Американския университет в България, Мартин Владимиров, директор на програма "Енергетика и климат" в Центъра за изследване на демокрацията, и Юлиян Попов, председател на Борда на Европейския институт за ефективност на сградите.

Те ще дискутират по теми като ролята на природния газ в енергийната трансформация в Централноевропейския регион, значението на трансатлантическата връзка за енергийната сигурност и диверсификацията, доколко зелена е ядрената енергия и какъв е нейният дял в енергийния микс на България и Европа и др.

Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Атлантически клуб на България; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Атлантически клуб на България   енергийна трансформация   ядрена енергия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...