Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

B2N предлага лазерно синтероване по SLS технология

04.11.2021
 

B2N предлага разнообразие от услуги за 3D принтиране по поръчка, включително със SLS технология, без необходимост от инвестиция в закупуване на 3D принтер.

SLS (Selective Laser Sintering) технологията за 3D принтиране дава възможност за изработка на голям брой функционални прототипи и крайни продукти със сложни геометрични форми, които притежават изключителна здравина и всички свойства на стандартно излети от пластмаса детайли.

Технологията се отличава значително от всички познати до момента с възможността да изгражда изключително сложни геометрични форми без помощта на т.нар. подпорни материали, които другите технологии използват. След принтиране материалът е изотропен и е изключително здрав, а всички крайни продукти отговарят по свойства и параметри на стандартно излетите детайли от съответната пластмаса.

SLS технологията е изключително подходяща за производство на голям брой функционални прототипи и крайни продукти, защото всички детайли се принтират наведнъж и цялата камера може да се изпълни с многобройни еднакви или различни детайли, които са позиционирани на много малки разстояния един от друг, а принтирането им се извършва едновременно.

Лазерното синтероване се използва за малки до средно големи серии от продукти, за които производството на матрица и инструменти е нерентабилно спрямо необходимия брой, и за бизнесa е по-изгодно да прибегне до производството с 3D принтер по SLS.

Екипът на B2N е на разположение на своите клиенти и за помощ в 3D сканирането, 3D моделирането и всичко необходимо за създаване на един 3D проект. Услугата за 3D принтиране със SLS технология се извършва с 3D принтери EOS Formiga P110 и Formlabs Fuse 1.

Повече информация за услугите и възможностите за поръчка на 3D принтиран проект можете да видите тук.

     
Източник: B2N

Ключови думи: B2N   3D принтиране   SLS  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...