Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Еlectric организира виртуално посещение на умната фабрика в Пловдив за студенти от цяла Югоизточна Европа

02.11.2021   |   Събитията
 

Умната фабрика на Schneider Electric край Пловдив ще бъде виртуално посетена от студенти от цяла Югоизточна Европа на 4 ноември 2021 г. от 15:00 до 16:00 ч., съобщават от компанията. Събитието е част от програмата за устойчиво развитие на Schneider Electric, която включва инициативи в помощ на образованието и активния обмен с младото поколение професионалисти.

Целта на уебинара е да представи ясно и атрактивно дигиталните технологии за енергийна и производствена ефективност, както и най-съвременните подходи за поддръжка на съоръжения. 

"В Югоизточна Европа работим с отдаденост за поддържането на активен обмен с най-младите професионалисти, които скоро ще започнат работа. Стремим се да им предложим достъп до обучение и развитие, както правим и за нашите клиенти и партньори. Също така търсим ентусиасти, които да ни помогнат да реализираме иновации на всяко ниво и да изградим бъдеще, което предоставя възможности на всички", посочи Кристина Манкас, вицепрезидент Човешки ресурси за Югоизточна Европа в Schneider Electric.

Водещ на уебинара ще бъде инж. Георги Трончев, който отговаря за развитието и дейността на Innovation Hub на Schneider Electric, разположен в умната фабрика в Пловдив. Уебинарът ще се проведе на английски език. Макар и да представлява предизвикателство за част от бъдещите инженери, това със сигурност е полезно, защото ще ги въведе в най-актуалната международна терминология, отбелязват от Schneider Electric.

На местно ниво във всяка от страните от Югоизточна Европа Schneider предвижда още стажове, обмен с професионални гимназии и други действия, съобразени с местните нужди.

Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   умна фабрика   Innovation Hub  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...