Industry Info  
Festo
Festo

Уебинар представя финландския опит в областта на кръговата икономика

01.11.2021   |   Събитията
 

През ноември Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира серия от безплатни събития, посветени на темата за кръговата икономика, съвместно с Финландския иновационен фонд – Sitrа, Посолство на Финландия в България и Cleantech Bulgaria.

На 10 ноември от 9:30 ч. ще се проведе уебинар на тема "Кръгова икономика: Възможности за МСП" с участие на лектори от финландската агенция за насърчаване на бизнеса Business Finland и Финландската асоциация за кръгова икономика – Finnish Circular Economy Association.

Събитието има за цел да повиши информираността относно възможностите за преход към кръгова икономика сред бизнеса и да предостави полезна информация за внедряване на зелени иновации.

Ще бъдат представени успешни практики от Финландия, които могат да се внедрят в България. Финландия е сред лидерите в областта на кръговата икономика и си поставя за цел да трансформира икономиката си във въглеродно неутрална до 2035 г., отбелязват от ИАНМСП.

По време на уебинара българските компании ще видят презентации на финландски компании с постижения в областта на кръговата икономика, сред които Lindström България и Konecranes.

Можете да се регистрирате за участие до 8 ноември 2021г. тук.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   кръгова икономика  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...