Industry Info  
Festo
Festo

Онлайн конференция с фокус върху ролята на цифровите технологии в кръговата икономика

27.10.2021   |   Събитията
 

На 2 и 3 ноември 2021 г. северно македонската Фондация ПСМ с подкрепата на Централноевропейската инициатива и Enterprise Europe Network (EEN) организира дигитална конференция PowerGreen за ролята на цифровите технологии в създаването на кръгова икономика и по-функционална и екологосъобразна градска среда.
 
Събитието е насочено към компании, общини, асоциации, университети и научноизследователски центрове, които биха искали да развиват иновативни, устойчиви и интелигентни технологии или изследователски проекти в различни сектори, за да допринесат за подобряването на качеството на градските екосистеми.
 
Фокусът ще бъде върху технологии и решения в областта на енергетиката, градския транспорт, устойчивото строителство, кръговата икономика, нисковъглеродната икономика и дигиталната трансформация, които могат да допринесат за постигането на климатична неутралност на градовете.
 
Програмата на безплатното събитие включва и В2В срещи с компании от секторите управление на отпадъци, управление на води, енергетика и енергийна ефективност, ВЕИ, цифрови технологии, умни материали, устойчивост, кръгова икономика, рециклиране и др.
 
Можете да се регистрирате за участие до 1 ноември 2021 г. тук.

     
Източник: Фондация ПСМ

Ключови думи: EEN   кръгова икономика   дигитална трансформация   ВЕИ  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...