Industry Info  
Festo
Festo

Стартира строежът на нов логистичен център в Индустриален парк София – Божурище

25.10.2021   |   Проекти
 

Търговска верига Зора стартира строежа на нова логистична база в Индустриален парк София – Божурище с официална първа копка. Общата стойност на проекта е над 30 млн. лв., като се очаква реализацията му да приключи до края на март 2023 г.

Той включва изграждане на логистична база с административна сграда и складове за обслужване на търговската мрежа. Логистичният център ще се простира на 80 000 кв.м и ще бъде реализиран в два етапа. Строителството ще се изпълнява по съвременна технология с висококачествени материали, заложен e висок процент на енергийна ефективност и енергийна независимост посредством собствена фотоволтаична инсталация, посочват от компанията. Предвижда се и изграждане на зарядна станция за електрически автомобили.

На церемонията присъстваха министърът на икономиката Даниела Везиева, изпълнителният директор на Българска агенция по инвестиции (БАИ) Стамен Янев и изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони (НКИЗ) Антоанета Барес.

     
Източник: МИ

Ключови думи: НКИЗ   БАИ   индустриални зони   логистични центрове  

Област: Проекти  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...