Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric представя нови микроцентрове за данни за стандартни IT среди и търговски обекти

22.10.2021   |   Технологии
 

Schneider Electric обяви, че разширява гамата Micro Data Center с въвеждането на серията Easy Micro Data Center за стандартни IT среди и търговски обекти.
 
Easy Micro Data Centers са проектирани да съдържат и доставят цялата необходима инфраструктура за поддръжка на приложенията за локално разпределени системи (edge computing). Освен това имат мрежова свързаност с уеб базирано дистанционно наблюдение и включват допълнителни опции за платформата EcoStruxure IT на Schneider Electric.
 
Микроцентровете за данни Easy са съвместими с наскоро лансираните ракове и шкафове Easy. Предварително интегрирани на фабрично ниво и изпратени директно до обекта, те се предлагат в комплект с гамата Easy UPS от непрекъсваеми източници на захранване на Schneider Electric, както и със захранващите разпределителни блокове (PDU) от серията Easy, сензори за околната среда и прецизно охлаждане.
 
Моделите Easy Micro Data Center C-Series се предлагат в затворени шкафове за полуконтролирани, търговски обекти като стандартен офис или бизнес помещение. Easy Micro Data Center S-Series включва вентилирани шкафове за интеграция в стандартни IT среди като мрежови и сървърни помещения.
 
"Днес устойчивостта, ефективността и скоростта на внедряване са основни съображения за разгръщането на физическата инфраструктура", посочва Роб МакКернан, старши вицепрезидент Secure Power Europe в Schneider Electric. "Възможността за разгръщане на технологичните ресурси на всяко място предлага на бизнеса голяма гъвкавост, но изисква да гарантираме, че решенията са надеждни и отговарят на спецификациите и бюджета. С вграден софтуер за управление, позволяващ дистанционно наблюдение през облака, Easy Micro Data Centers предлагат интелигентни решения за улеснено управление в множество обекти с локално разпределени системи. Те предоставят на клиентите оптималното съчетание от надеждност, достъпност и гъвкавост", допълва МакКернан.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Easy Micro Data Center   микроцентрове за данни  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...