Industry Info  
Festo
Festo

ГБИТК организира уебинар за устойчиви и енергийноефективни ВиК системи

21.10.2021   |   Събитията
 

От 26 до 27 октомври т. г. ще се проведе информационно виртуално пътуване на българска делегация в Бавария на тема "Устойчиви и енергийноефективни ВиК системи". Събитието се организира от ГБИТК съвместно с германския партньор em&s GmbH и се финансира в рамките на програмата "Bayern – Fit for Partnership" към Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката.

Участието във виртуалната делегация е безплатно. Осигурен е симултанен превод от немски на български език и обратно. Програмата започва със специализирани експертни доклади и презентации на баварски фирми от бранша чрез платформата Zoom, след което са предвидени бизнес разговори между българските и баварските участници чрез платформата b2match.

Представители на български държавни институции, както и частни компании, които искат да получат информация от първа ръка, да закупят баварски продукти, както и да се запознаят с най-новите технологии в тази сфера, могат да се регистрират за събитието тук.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   енергийноефективни ВиК системи  

Област: ВиК  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...