Industry Info  
Festo
Festo

EMO Milano 2021 събра над 60 000 посетители от 91 държави

20.10.2021   |   Бизнес
 

Международното изложение за металообработващи машини EMO Milano 2021, което се проведе между 4 и 9 октомври, събра над 60 000 посетители от 91 държави.

В 6 зали, покриващи общо 100 000 кв. м  изложбена площ, бяха представени продукти от над 700 предприятия. Организаторите на изложението бяха подготвили и множество странични инициативи като EMO Digital - изложбена зона, фокусирана върху цифровите технологии, ЕМО Адитивно производство, EMO Start-Up - инициатива, която представя нови компании, разработващи продукти в областта на производствените технологии и металообработката и др.

"Статистиката от изложението потвърждава стойността на събитието, което се е превърнало в референция в света на металообработващите машини, роботите и системите за автоматизация. В условията на извънредно положение EMO Milano доказа своята важност, като привлече всички тези посетители в Милано. Освен това имаше участници не само от Европа, което затвърждава позицията на Италия като един от най-интересните и обещаващи пазари, както и като водеща страна производител в сектора", коментира Луиджи Галдабини, генерален комисар на EMO Milano 2021.

Организаторите отбелязват и забележителния ръст в социалната общност на EMO Milano – от 2770 потребители в социалните мрежи през 2015 г. до 9440 последователи, считано към 10 октомври т. г. Следващото издание на събитието е планирано за октомври 2027 г.

     
Източник: EMO Milano 2021

Ключови думи: EMO Milano 2021   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...