Industry Info  
Festo
Festo

Festo представи нов инструмент за избор на енергийноефективни решения за автоматизация

19.10.2021   |   Бизнес
 

Festo пусна нов софтуерен инструмент, който улеснява производителите на машини и системи при избора на щадящи климата и икономически изгодни задвижващи технологии за приложения в автоматизацията.

С помощта на новия CO₂ & TCO Guide потребителите могат да сравняват електрически и пневматични задвижвания и да изберат най-подходящото решение за конкретно приложение, което също така спомага за намаляване на емисиите на СО2 и общите разходи за притежание (ТСО). Веднъж избрали най-подходящата задвижваща технология, производителите на машини и системи трайно намаляват своя въглероден отпечатък и енергопотреблението, посочват от Festo.

CO₂ & TCO Guide показва колко енергия консумират различните продукти за автоматизация и как това се отразява на общите разходи за притежание. Потребителите задават параметрите на конкретно приложение и софтуерът предлага енергийноефективни и устойчиви задвижвания от офертата на Festo. С CO₂ & TCO Guide потребителите получават информация за годишните емисии на СО2 и разходите за доставка и ТСО за всяко от предложените решения. На базата на тази информация те могат да решат кои параметри са по-важни за тях и коя задвижваща технология да изберат.

     
Източник: Festo

Ключови думи: Festo   Фесто   CO₂ & TCO Guide   машини   задвижвания  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...