Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

B2B срещи и информационен уебинар в рамките на World Manufacturing Forum & Week 2021

19.10.2021   |   Събитията
 

На 21 октомври 2021 г. от 11:00 до 12:40 ч. консорциумът на проект C2Future – Clusters for the City of the Future организира уебинар, за да представи основните цели на проекта и възможности за навлизане на нови пазари на МСП, съобщават от ICT Cluster България – единствен партньор от българска страна в международния проект, финансиран от Европейската комисия.
 
Темата на уебинара е "C2Future C2World – как малките и средните предприятия могат да се справят с интернационализацията". Той ще бъде част от тазгодишното издание на World Manufacturing Forum & Week.
 
Целта на събитието е да даде повече и полезна информация за възможностите за навлизане на европейски предприятия на пазарите на целеви страни като Канада, Колумбия, Мексико и САЩ, както от страна на институционални заинтересовани страни като консулства и търговски камари, така и от частни предприятия, които ще споделят личния си опит.
 
Участниците ще научат повече за проект C2Future и планираните дейности и за възможностите за сътрудничество между институционални образувания и компании. Те ще чуят примери за добри практики от МСП по пътя им към интернационализация и ще се запознаят с компании от шестте клъстера, идващи от Италия, Испания, България, Сърбия и Гърция.
 
Работният език ще бъде английски. Участието е безплатно, но е необходима регистрация тук.
 
В рамките на World Manufacturing Forum & Week 2021 от 18 до 22 октомври ще има възможност и за B2B срещи. За тях може да се регистрирате тук.
 
Повече информация за проекта и възможностите за МСП и клъстери можете да намерите тук.

     
Източник: ICT Cluster

Ключови думи: ICT Cluster   C2Future   МСП   ЕК   умни градове  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...