Industry Info  
Festo
Festo

Нови бизнес възможности с платформата Hybrid Experience на IFAT Eurasia 2021

14.10.2021   |   Предстоящо
 

Международното изложение за технологии за околната среда IFAT Eurasia 2021 предлага на всички изложители и посетители да се възползват от възможностите на нейната дигитална платформа Hybrid Experience.
 
Платформата предлага достъп до бизнес профилите на всички участници и възможности за привличане на нови клиенти и създаване на нови партньорства. Всеки регистрирал се изложител  може да промотира своите продукти и услуги, като публикува видео материали, снимки, статии и линкове. При липса на готови материали, компании партньори на изложението могат да предложат услуги за създаване на съдържание.
 
Изложителите могат да качват свои видео материали и на страниците на IFAT Eurasia в социалните медии, както и да публикуват новини на уебсайта и в специализирания бюлетин на изложението.
 
IFAT Eurasia 2021 ще се проведе от 21 до 23 октомври в Истанбул. То ще представи широк спектър от технологии за управление на отпадъци, рециклиране, пречистване на повърхностни и отпадъчни води, сметосъбиръща техника и др. Предходното издание през 2019 г. привлече над 340 изложители и 10 467 посетители от 84 страни.
 
Повече за възможностите, предлагани от платформата Hybrid Experience, можете да научите тук.

За допълнителна информация и съдействие за участие в IFAT Eurasia 2021 можете да се обърнете и към Кремена Валчева от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), която е официален представител на Messe Muenchen в България, на мейл kremena.valcheva@ahk.bg.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: ГБИТК   Messe Muenchen   IFAT Eurasia   рециклиране   управление на отпадъци  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...