Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Ехнатон стартира обновения си фирмен сайт

12.10.2021   |   Бизнес
 

Ехнатон стартира новия си, обновен фирмен сайт, който се отличава с модерна визия и функционалност. Компанията вече повече от 25 години създава цялостни инженерингови решения, базирани на професионализъм и партньорство с най-добрите световни производители.
 
"Целта на новата уеб платформа е да даде на потребителите задълбочен поглед за многообразието от инженерингови дейности и решения, както и за дистрибутираната апаратура от водещи световни производители, които Ехнатон предлага на своите клиенти", обяснява Ива Теофилова, графичен дизайнер в Ехнатон, ръководител на проекта за нов сайт на компанията. С новия сайт Ехнатон ще има възможност да покаже и човеколюбивия облик на компанията, която се грижи за съхраняване на българските ценности и култура, подпомага активно българското образование и способства развитието на бъдещите инженери в страната, допълва Теофилова.
 
Новата платформа предлага максимално улеснен достъп до цялата налична информация за дейността на компанията и предлаганите от нея продукти и услуги – от реализирани инженерингови проекти, оборудване, типови решения за автоматизация и приложения в индустриалните области до ресурси за самообучение и атрактивни промоции и събития, посочват от фирмата.
 
Ехнатон предвижда да продължи да развива платформата и вече планира допълнителни функционалности.
 
Можете да разгледате обновения сайт на Ехнатон тук.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...