Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Кока-Кола ХБК България отбелязва годишнините на заводите си в Банкя и Костинброд с филм

12.10.2021   |   Бизнес
 

Кока-Кола ХБК България отбелязва 25-ата годишнина на производствения център за газирани безалкохолни напитки в Костинброд и 15-ата годишнина на този за минерална вода в Банкя със специален филм, който разказва историята им и представя хората, които стоят зад производството на продуктите в България.

Филмът представя както ключови моменти от производството и етапите на развитие и модернизация на мощностите, така и личните истории на хората, които са движещата сила на целия процес. Сред тях са служители с дългогодишен трудов стаж и такива, които са се присъединили към екипа на компанията през последните години.

Мини филмът е разделен на 5 кратки епизода, които само в няколко минути илюстрират мащаба и начина, по който функционират двата производствени центъра. Всеки от епизодите, които ще бъдат представени в следващите седмици в онлайн пространството, е базиран на един от петте стратегически стълба за развитие на компанията – портфолио, професионалисти, продуктивност, планета, партньори.

Първият епизод "Пътят на бутилката", който вече е онлайн, е своеобразна интродукция за зрителите в света на производството на Кока-Кола у нас. В него участват дългогодишни служители в заводите, някои от тях с трудов стаж от 20 и повече години. Те разказват за тънкостите на производствените процеси и за пътя на една бутилка с напитка и трансформацията, която тя претърпява, преди да попадне в ръцете на потребителите – от пластмасов PET материал, през преформа до готов продукт. Служителите на компанията ще разкажат и за еволюцията и модернизацията на производствения процес и машините, с които работят в двата завода.

     
Източник: Кока-Кола ХБК България; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: хранително-вкусова промишленост  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...