Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

EEN организира B2B срещи в рамките на Contact to Contract – International Engineering Fair Brno 2021

12.10.2021   |   Бизнес
 

Enterprise Europe Network (EEN) организира двустранни бизнес срещи в рамките на Contact to Contract – International Engineering Fair Brno 2021. Срещите се организират в сътрудничество с Регионалната търговско-промишлена палата на Бърно и националните търговско-промишлени палати – партньори на EEN, сред които е и Българската търговско-промишлена палата (БТПП). 
  
Изложението, което ще се състои от 8 до 10 ноември 2021 г., е най-важното в сектора в Централна Европа и привлича повече от 1600 изложители и 80 000 посетители всяка година. То е възможност за създаване на нови контакти, намиране на бизнес партньори и доставчици в сферата на машиностроенето и електротехническата промишленост.

Главният фокус тази година ще бъдат Индустрия 4.0 и дигитализацията в производството. Други теми от ключова важност за устойчивото развитие на индустрията ще бъдат кръговата икономика и мениджмънтът на материалните ресурси. Съпътстващата програма включва специализирани конференции, както и семинари и уъркшопи по актуални технически, търговски и икономически въпроси.

Сред основните теми на събитието ще бъдат минно, металургично, керамично и стъклено инженерство, материали и компоненти за машиностроенето, задвижвания, хидравлика и пневматика, охлаждаща техника и климатизация, енергетика и електротехника, електроника, автоматизация и измервателни технологии, изследвания, разработки, трансфер на технологии, металообработващи и формовачни машини, инструменти, леярска промишленост,  заваряване, пластмаси, каучук, композити и инженерни химикали.

Можете да се регистрирате за участие до 5 ноември 2021 г. тук. Допълнителна информация и съдействие можете да получите на имейл een@bcci.bg.

     
Източник: БТПП; Снимка: Brno Trade Fairs

Ключови думи: БТПП   EEN   Индустрия 4.0   машиностроене   електротехника  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...