Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Стартира набирането на проекти в конкурса "Елементи" на Schneider Electric

08.10.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric България набира участници в конкурса "Елементи" за студия по интериорен дизайн и архитектура, както и за творци на свободна практика от България и Албания. Регистрацията за участие вече е отворена и ще продължи до 28 февруари 2022 г.

Всяко студио или дизайнер може да се включи с реализиран проект на пространство, в което са използвани ключове, контакти и/или други устройства за управление на дома от Schneider Electric.

Конкурсът цели да насочи вниманието към елементите от дизайна и начина, по който те допринасят за цялостния стил и внушение на пространствата.

"Основните стандарти за оценка на проектите в конкурса "Елементи" отразяват ценностите на Schneider Electric и професионалния поглед на участниците в журито", посочват от фирмата. "Наред с ролята на детайла за цялостното въздействие, оптимизацията на пространството, ергономията и оригиналността на решението, критериите на журито включват също екологичността и природосъобразността на проекта, защото тази тема повече не може да бъде изключвана от стила ни на живот", допълват от Schneider Electric.

Победителите ще бъдат обявени на церемония през март 2022 г. в България. Голямата награда е безплатно пътуване до Испания и ексклузивно посещение в завод на Schneider Electric, в който се произвежда наградената с Red Dot за дизайн серия UNICA. Със специална награда – таблет Apple, Schneider Electric ще отличи проекта, получил най-много гласове от публиката.

В конкурса се допускат интериорни проекти, завършени в периода юли 2021 – февруари 2022. Всеки автор може да се регистрира за участие само с един проект. Регистрацията се осъществява единствено чрез микросайта на Schneider Electric за конкурса "Елементи".

Пълните условия за конкурса можете да видите тук.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   ключове   контакти   UNICA  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...