Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Използваха хидробластери Dynajet при санирането на язовирна стена

08.10.2021   |   Бизнес
 

Хидробластиращи агрегати Dynajet, част от URACA, бяха използвани при санирането на стената на язовира Гримзел в Швейцария, съобщават от Аква Джет, партньор на немския производител за България. Подготовката и обработката на повърхността на стената, преди нанасяне на защитния слой, се извършва с хидробластиране и налягане на водата от 500 бара.

 

“Хидробластеритe Dynajet, които са част от семеството на немския производител на високонапорни технологии URACA, са изключително подходящи за безпроблемното изпълнение на тази задача. Сред предимствата на машините са здрава конструкция, прахово боядисана стоманена рама, винтови връзки от неръждаем материал, подемно ухо за лесно транспортиране и опериране с машината, водоустойчив (IP54) контролен шкаф. Те разполагат и с брояч на работните часове, автоматично стартиране със звезда/триъгълник за защита от електропреносната мрежа, компактен и здрав индустриален електродвигател и др.”, коментират от Аква Джет.

     
Източник: Аква Джет 2011

Ключови думи: Аква Джет 2011   Aqua Jet   Dynajet  

Област: ВиК  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...