Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Наближава крайният срок за кандидатстване в конкурса "Иновативно предприятие на годината"

08.10.2021   |   Бизнес
 

Срокът за приемане на кандидатури в тазгодишното издание на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината" изтича в неделя, 10 октомври, припомнят организаторите от фондация "Приложни изследвания и комуникации".

Конкурсът цели да популяризира успешните български бизнес модели, основаващи се на иновациите и новите технологии. Освен наградите "Иновативно предприятие на годината 2021", отличените фирми ще получат и правото да използват марката "Високи постижения в иновациите"/Excellence in Innovation на фондация "Приложни изследвания и комуникации". Тази година победителят в категория "Иновативно новостартирало предприятие" ще получи и специална пакетна награда от услуги и консултации от София Тех Парк.

В "Иновативно предприятие на годината" могат да се включат активни фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. Номинации се приемат в осем категории – "Пазарно лидерство", "Качество на живот", "Зелена иновация", "Иновационен мениджмънт", "Социална иновация", "Иновация в креативните индустрии", "Иновативно новостартирало предприятие", "Дигитална трансформация".

Отличията в конкурса ще бъдат връчени по време на Националния иновационен форум през декември. IndustryInfo.bg и тази година е официален медиен партньор на събитието.
 
Можете да кандидатствате на сайта на конкурса до 23:45 ч. на 10 октомври 2021 г.

     
Източник: Фондация "Приложни изследвания и комуникации"; Снимка: EEN – България

Ключови думи: Иновативно предприятие на годината  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...