Industry Info  
Festo
Festo

Международното изложение за решения за опаковъчната индустрия FachPack 2021 привлече близо 24 000 посетители

08.10.2021   |   Бизнес
 

Общо 788 изложители от 33 държави посрещнаха близо 24 000 посетители по време на международното изложение за решения за опаковъчната индустрия FachPack 2021, което се проведе от 28 до 30 септември в Нюрнберг, Германия, съобщават организаторите от NuernbergMesse.
 
Съпътстващата програма също предизвика сериозен интерес. Близо 9500 души са наблюдавали 101 продуктови презентации във форумите PACKBOX, TECHBOX и INNOVATIONBOX. Презентациите ще бъдат налични в myFACHPACK приложението до края на годината.
 
На FachPack 2021 бе показан широк спектър от продукти от цялата верига на опаковъчните процеси – от опаковъчни материали и машини до решения за печат, логистични системи и услуги.
 
41% от изложителите и около една трета от посетителите са пристигнали от чужбина, главно от Австрия, Швейцария, Италия, Нидерландия, Турция, Чехия, Полша, Франция и Белгия. Посетителите са били главно представители на хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната и медицинската индустрия, козметичната, химическата, електронната и автомобилната индустрия.
 
Водещата тема на следващото издание на FachPack, което ще се проведе от 27 до 29 септември 2022 г., ще бъде устойчивостта. Стремежът към устойчивост е в центъра на вниманието не само на законодателите, но и на потребителите и води до значителни промени в индустрията. Теми като кръгова икономика, дигитализация и електронна търговия, както и промените в потребителските нагласи и хигиената при защитата на продуктите, особено актуална след появата на COVID-19, също няма да бъдат подминати, посочват от NuernbergMesse.

     
Източник: NuernbergMesse

Ключови думи: NuernbergMesse   FachPack 2021   опаковъчна индустрия   COVID-19  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
БиЕмДжи Дейта
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...