Industry Info  
Festo
Festo

Обявиха условията за провеждане на международното изложение А+А 2021 в Дюселдорф

06.10.2021   |   Предстоящо
 

Messe Duesseldorf обяви мерките за безопасност, при които ще се проведе международното изложение за решения за безопасни условия на труд и трудова медицина А+А 2021. Благодарение на мерките над 1000 изложители ще могат да се срещнат с посетители от Германия и Европа на живо в изложбения център в Дюселдорф от 26 до 29 октомври.
 
Мерките предвиждат на територията на изложението да бъдат допускани едновременно не повече от 22 000 души. Това означава, че общо 88 000 души ще имат възможност да участват в събитието било като изложители, било като посетители и обслужващ персонал, обяснява Маркус Люкер, ръководител Безопасност на труда в Messe Duesseldorf.
 
Изложителите и посетителите ще трябва да предоставят сертификат за ваксинация, извършена минимум 14 дни преди събитието, прекаран COVID-19 или негативен тест, направен 48 часа преди посещението на изложбения център.
 
Носенето на маски вътре в изложбените зали ще бъде задължително, както и спазването на дистанция от 1,5 м. В помещенията е осигурена качествена вентилация на въздуха посредством високоефективни вентилационни системи и двупосочно движение, посочват от Messe Duesseldorf. Носенето на маски няма да е задължително в откритите изложбени площи и в ресторантите. Те няма да са необходими и при сглобяването и разглобяването на щандовете при спазване на дистанция от 1,5 м.

     
Източник: Messe Duesseldorf

Ключови думи: Messe Duesseldorf   А+А 2021   безопасност на труда   ГБИТК  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...