Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

FANUC представя редица иновативни технологии на EMO Milano 2021

04.10.2021   |   Бизнес
 

По време на международното изложение EMO Milano 2021 (от 4 до 9 октомври) в зала 7 (щанд Е02) FANUC ще представи новите технологии на компанията, които допринасят за превръщането на визията за автоматизирано бъдеще в реалност.

Щандът на FANUC ще бъде разделен на шест зони, като фокусът ще бъде върху ONE FANUC – уникална технология за цялостна автоматизация.

В зоната, посветена на ONE FANUC, посетителите ще видят CNC машини, различни роботи и софтуерни решения, които работят в унисон, демонстрирайки колко лесна може да бъде машинната интеграция. Тези решения ще бъдат свързани с приложения на индустриалния интернет на нещата (IIoT), базирани на системната платформа FIELD на FANUC.

Част от зоната ONE FANUC ще насочи вниманието към решения за "зелен транспорт" за манипулиране на батерии за електромобили с различни приложения на роботизирани решения. Ще бъдат показани още приложения в медицинската индустрия, оптиката, металообработката и роботизацията на всички производствени процеси.

В центъра на щанда ще бъде галерията, посветена на FA технологиите. Във впечатляващата със своя дизайн галерия, наподобяваща тунел, FANUC ще покаже широк спектър от решения за автоматизация на производството, включително технология за дигитални двойници.

Ефективната машинна автоматизация ще бъде сред основните теми на изложението и, като водещ производител на индустриални роботи, FANUC ще покаже редица нови модели роботизирани машини, както и калкулатор за възвръщаемост на инвестицията в роботизация.

Три нови серии роботизирани машини на FANUC – ROBODRILL α-DiB-Plus, ROBOCUT α-CiC и ROBOSHOT α-SiB, ще направят своя европейски дебют именно на EMO Milano 2021.

В IIoT зоната на щандa на FANUC ще бъдат демонстрирани възможностите на мащабируеми IoT решения, които целят увеличаването на ефективността на производството, по-специално на производителността и качеството  на производствените процеси.

Партньори на FANUC ще покажат IIoT приложения, базирани на системната платформа FIELD на FANUC.

FANUC ще обособи специална зона и за решенията и услугите за сервизна поддръжка на фирмата, сред които услугата за дистанционна поддръжка FAR (FANUC Assisted Reality) и др.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   EMO Milano 2021   FIELD   ROBODRILL   ROBOCUT   ROBOSHOT   FAR  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...